Kirpputori Lapinkävijä

Perinteinen myyntijakso / Sopimusehdot

Perinteinen -myyntijaksolla teet myyntipaikkavarauksen sinulle sopivan kokoiseen myyntipaikkaan, hinnoittelet tuotteet, asetat tuotteet myyntipöydälle sekä tyhjennät myyntipöydän.

Lapinkävijässä on kahdenlaisia myyntipöytiä.

 

Kotipöytä 27€ / 7 vrk ja 49€ / 14 vrk

90x180x45

Valitse tämä myyntipaikka silloin, kun myytäväsi koostuu sisustusesineistä,

tekstiileistä, astioista ja muutamasta vaatteesta.

Viikkohintaan sisältyy henkarit, siistiminen, tarra-arkki ja myyntipöytä, j

ossa on kolme tasoa ja rekki lyhyemmille tekstiileille.

 

Vaatepöytä 27€ / 7 vrk ja 49€ / 14 vrk

90x180x45

Valitse tämä myyntipaikka silloin, kun tuot myytäväksi pääosin vaatteita, kenkiä ja asusteita

. Viikkohintaan sisältyy henkarit, siistiminen, tarra-arkki ja myyntipöytä,

jossa on kaksi tasoa ja rekki pidemmille vaatteille (mekot, housut yms.)

 
Lisähinnasto

Tarra-arkit 0,70€/kpl

Hälyttimet 0,20/kpl

Tekstiilikiinnikkeet 50kpl / 1€

Taustapahvit 30kpl / 1€

Lisähylly myyntipöytään 5€/viikko

 

Varaamalla myyntijakson kuittaat myyntiehdot luetuiksi ja ymmärretyiksi sekä sitoudut noudattamaan niitä. Epäselvissä tilanteissa kysy neuvoa henkilökunnaltamme, joka palvelee ja auttaa mielellään

Myyntipaikka, joka rikkoo kirpputorimme myyntiehtoja, jätetään siistimättä. Henkilökunnalla on myös oikeus tyhjentää myyntipaikka ja katkaista myyntijakso, mikäli myyntiehtoja ei noudateta. Myyntipaikkavuokraa ei tällöin palauteta. Myyjä on itse vastuussa myymistään tuotteista, niiden kunnosta ja siitä, että hänellä on oikeus myydä tuotteet.

 

Kirpparikalle

Käytössämme on Kirpparikalle-palvelu, jonne sinulle luodaan henkilökohtainen asiakasnumero varauksen yhteydessä. Kirpparikalle-palvelussa voit tehdä varauksen itsepalvelumyyntipaikalle, täyttää hintalaput sähköisesti (tulostus myymälässä) sekä seurata myyntiäsi reaaliajassa. 

 

Myyntijakson varaus, -maksu ja -peruutus

Myyntipaikan varauksen voit tehdä helposti suoraan Kirpparikallesta.  Myyntipaikkavaraukset tehdään seitsemän (7) päivän jaksoissa. Myyntijaksoon lasketaan vain aukiolopäivät ja mahdolliset kiinniolopäivät on huomioitu jo varausta tehdessä. Myyntijakson voi maksaa varausta tehdessä tai maksu on mahdollista vähentää myös myynnin aikana myyntituotoista.  Myyntijakson peruutus tehdään aina sähköpostitse info@lapinkavija.fi, josta tulee vielä peruutusvahvistus sähköpostiisi. Peruutus tulee tehdä viimeistään seitsemän (7) aukiolovuorokautta ennen myyntijakson alkua. Alle seitsemän vuorokautta ennen myyntijakson alkua perutuista, peruuttamattomista tai käyttämättömistä myyntijaksoista veloitamme seitsemän päivän myyntipaikkavuokran.  Jo alkaneilla myyntijaksoilla ei ole peruutusoikeutta.

 

Hintalaput ja niiden kiinnitys

Jokaisessa tuotteessa tulee olla Lapinkävijän viivakoodillinen hintalappu, joka sisältää henkilökohtaisen asiakasnumerosi. Voit hinnoitella tuotteet sähköisesti Kirpparikallessa tai täyttää hintalaput käsin, jolloin kirjoitat mustekynällä tuotetiedon sekä hinnan selkeällä käsialalla.  Hintalaput tulostetaan aina kirpputorilla paikan päällä. Huomioi, että numerossa 7 on viiva, jotta tunnistamme sen numerosta 1.

 

Hintalaput ovat tulostettavissa heti kun varaus on voimassa. Hintalappumme ovat tarrallisia, mutta suosittelemme lisäkiinnityksen käyttöä. Nuppineulojen sekä niittien käyttö on Lapinkävijässä kielletty, lisäkiinnityksenä voit käyttää esimerkiksi hakaneuloja, klemmareita tai tekstiilikiinnikkeitä. Hintalappua kiinnittäessä huomioi, että hintalapun sekä sen koko viivakoodin tulee olla suora ja helposti luettavissa. Emme myy tuotteita joissa tuotetietoja on manipuloitu tai hintalappu/tuotetiedot ovat muuten epäselvät.

 

Jos sinulla on ollut aiemmin meillä myyntijakso eri myyntipaikassa, voit käyttää vanhoja hintalappuja vaihtamalla paikkanumeron oikeaksi esim. mustekynällä vetämällä yli vanhan myyntipaikkanumeron ja lisäämällä viereen oikean. 

 

Tuotteiden kunto ja kielletyt myytävät

Myyntipaikoille kuulumattomat sekä kielletyt tuotteet poistetaan henkilökunnan toimesta ilman erillistä ilmoitusta ja tästä koituu asiakastilille 8 € tyhjennysmaksu jokaisesta poistetusta tuotteesta. Näitä tuotteita säilytetään seitsemän päivän ajan hintalaputtomat -rekissä, jonka jälkeen ne hävitetään. 

 

Myytävän tavaran tulee olla ehdottoman siistiä, puhdasta ja tuotteiden tulee olla ehjiä. Rikkinäisiä, likaisia tai vahvasti tuoksuvia tuotteita ei voi myydä meillä. 

 

Myyntipaikoilla ei saa myydä piraattituotteita aitona, aikuisviihdettä, päihteitä tai lääkkeitä, tupakkatuotteita, teräaseita tai siksi luokiteltavia tuotteita eikä viallisia sähkölaitteita. Kiellettyjä tuotteita ovat myös käytetyt alusvaatteet. Katsomme käyttämättömiksi ainoastaan tuotteet, joissa on kaupan alkuperäiset hintalaput tai hygieniasuojat paikallaan.

 

Myyntipaikan täyttö ja tuotteiden esillepano

Tuotteet tulee asettaa siististi esille varaamallesi myyntipaikalle. Kaikkien myytävien tuotteiden tulee mahtua myyntipaikan sisäpuolelle henkaritankoon ja tasoille eikä tuotteita saa asettaa lattialle tai myyntipaikkojen ulkopuolelle. 

 

Myyntipaikkojen rakenteisiin, henkareihin tai muuhun kirpputorin omaisuuteen ei saa kiinnittää tarroja, teippejä, nastoja, narua tai muuta ylimääräistä. Omia henkareita ei saa lisätä myyntipaikoille. Sopiva määrä rekkiin on kerrallaan noin 20-40 tuotetta riippuen vaatteiden paksuudesta, vaatteita pitää pystyä selaamaan yhdellä kädellä. Pöytäpaikan tuotteita pitää pystyä katsomaan niin, ettei yhtä tuotetta nostamalla toinen putoa.

 

Kirpputorin henkilökunnalla on oikeus poistaa tuotteita liian täydestä myyntipaikasta. Tyhjennyksestä koituu 8 € tyhjennyspalvelumaksu asiakastilille. 

 

Pääset täyttämään myyntipaikkasi myyntijakson alkamista edeltävänä iltana viimeisellä aukiolotunnilla (ma-pe klo 17-18, la-su klo 15-16) tai varauksen ensimmäisenä myyntipäivänä aukioloaikojen puitteissa.

Voit käydä täyttämässä lisää tuotteita ja hoitamassa myyntipaikkaasi aina myymälän aukioloaikoina.

 

Myyntipaikan / -tuotteiden alentaminen

Voit alentaa koko myyntipaikkasi haluamallasi alennusprosentilla 30 /40/ 50 /60/ 70%,  tällöin alennus asetetaan asiakastilisi taakse ja kassa alentaa automaattisesti kaikki myynnissä olevat tuotteesi. Voit pyytää alennuksen myyntipaikallesi paikan päällä kassalta tai lähettämällä sähköpostia info@lapinkavija.fi . Muista ilmoittaa myyntipaikat sekä asiakastilit, minne haluat alennuksen asettaa.

 

Myyntipaikan tyhjennys

Myyntipaikka tulee olla tyhjennetty viimeisenä myyntipäivänä 1,5 tuntia ennen sulkemista (ma-pe klo 16.30 mennessä, la-su klo 14.30 mennessä).  Mikäli myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty näinä ajankohtina, veloitamme asiakastililtä 15 € sakkomaksun sekä tavaroiden säilytyksestä 5 € / vrk. Ilmoitathan aina henkilökunnalle mahdollisista esteistä sekä myöhästymisistä puhelimitse. Sinun on mahdollista varata tyhjennyspalvelu, jonka hinta on 5 €.  Tyhjennyspalvelu tulee varata viimeistään edellisenä päivänä.

 

Tilitys ja myyntijakson päättäminen

 

Myyntipaikka tulee jättää siistiin kuntoon seuraavaa myyjää varten. Tuo kassalle tuotteet, jotka eivät ole sinun sekä mahdollinen alennuslappu.  Jätä henkarit tankoon. Jos myyntipaikan vuokraaja on omalla toiminnallaan aiheuttanut vahinkoa kirpputorin omaisuudelle, on myyntipaikan vuokraaja korvausvelvollinen. Henkilökuntamme tarkastaa jokaisen myyntipaikan myyntijakson jäljiltä.

 

Tilitys tehdään automaattisesti myyntijakson päättymispäivänä, mikäli myyntipaikka on tyhjennetty eikä sinulla ole muita aktiivisia myyntijaksoja. Tilityksen saat pankkitilille. Lisää tilinumero Kirpparikalleen ennen myyntijakson päättymistä. Mikäli tilinumeroa ei ole tiedoissa, järjestelmä ei pysty maksamaan tilitystä sinulle. Tilitykset maksetaan pääsääntöisesti seuraavan arkipäivän aikana, suoritus kirjautuu asiakkaan tilille 1-3vrk kuluessa maksusta. Välitilitys on mahdollista tehdä seitsemän päivän jaksoissa erikseen pyydettäessä.

 

Kaikista tilityksistä peritään tilitysmaksu 3,9€/tilitys.

 

Hintalaputtomat tuotteet ja jälkimyyntijakso

Hintalaputtomat ja myyntipaikoilta poistetut tuotteet sekä päättyneiltä myyntijaksoilta jääneet tuotteet toimitetaan kassan vieressä sijaitsevaan rekkiin. Käy ne sekä muut myyntipaikat läpi myyntipaikan tyhjennyksen yhteydessä ja kerää omat tuotteesi. Mikäli tästä huolimatta tuotteitasi on jäänyt kirpputorille, säilytämme tuotteita 7vrk ajan, jonka jälkeen ne siirtyvät Lapinkävijän omistukseen. Jälkimyyntijakso on seitsemän (7) vuorokautta myyntijakson päättymisestä seuraavasta päivästä alkaen. Myös hintalaputtomia tuotteita säilytetään seitsemän vuorokautta näiden löytymisestä, joten muista aina kirpputorilla käydessäsi käydä hintalaputtomat-rekki läpi.

 

Mahdolliset jälkimyynnit tulee käydä tilittämässä kirpputorilla seitsemän vuorokauden aikana myyntijakson päättymisestä, jonka jälkeen ne siirtyvät Lapinkävijän omistukseen. 

 

Oikeudet ja vastuuvapautus

Lapinkävijä ei korvaa varastettuja tai kadonneita tuotteita. Varkauksia pyritään estämään valvonnan ja varashälyttimien avulla. Lapinkävijä ei vastaa tuotteiden vahingoittumisesta tulipalon, vesivahingon, varkauden, murron, ilkivallan tai muun kirpputorista tai sen henkilökunnasta riippumattoman syyn sattuessa. 

 

Pidätämme kaikki oikeudet järjestellä myyntipaikkoja sekä ottaa myyntipöydistä ja myynnistä olevista tuotteista kuvia mainostarkoituksiin ja julkaista kuvia sosiaalisessa mediassa. 

Pidätämme kaikki oikeudet muuttaa hinnastoja sekä myyntiehtoja. 

 

Maksamattomat myyntipaikkavuokrat sekä muut maksut Lapinkävijä hoitaa perintäyhtiön kautta.