Kirpputori Lapinkävijä

Helppo myyntijakso / sopimusehdot ja ohjeet

Hinnoittelemme, täytämme, ylläpidämme ja tyhjennämme myyntipaikkasi. Myyntijakson lopulla voit valita myymättömien tuotteiden noudon tai jatkokäsittelyn. Teemme lähes kaiken puolestasi!

 

Mitä voit tuoda myyntiin?

Voit tuoda myyntiin ainoastaan vaatteita ja asusteita (laukut, huivit, hanskat, kengät, korut), jotka ovat: 

Puhtaita, nukattomia, ehyitä ja siistejä sesongin mukaisia tuotteita

 

Talvi: marras-tammikuu
Kevät: helmi-huhtikuu
Kesä: touko- heinäkuu
Syksy: elo-lokakuu

 

Helppo myyntijaksooon emme ota myyntiin kodintavaroita, leluja tai kirjoja. Valitsethan tuotteesi huolella etkä tuo tahraisia, nukkaantuneita tai muuten jo kuluneita tuotteita lainkaan myyntiin. Emme hinnoittele myyntiin myöskään mainos- tai paikallisurheiluseurojen logollisia vaatteita. 

 

Helppo -paketin hinta sekä myyntiaika

Paketin hinta (30€,) maksetaan tuotteita tuodessa. Huomioithan, että myyntijaksollesi on varattu yksi hinnoitteluaika, joten kaikki myytävät tuotteet tulee tuoda kerralla ja vähintään 5 aukiolopäivää ennen varauksen alkua. Myyntiaika on 14vrk. Sallittu tavaramäärä on 120 tuotetta / 3 ikea kassillista. Myydyistä tuotteista perimme 40% provision. Mikäli tavaraa on enemmän, tulee varata kaksi myyntijaksoa.

 

Varaus, Kirppari-kalle ja myynnin seuranta

Varauksen voit tehdä kirpparikallessa, kuponkikoodilla HELPPO. Muista lisätä varauksen  pituudeksi 14vrk, jotta järjestelmä löytää oikean hinnoittelun myyntijaksolle. Voit myös varata jaksson lähettämällä meille sähköpostia info@lapinkavija.fi 
Kerro sähköpostissa päivä, jolloin ehdit tuomaan myytävät tuotteet sekä omat yhteystietosi. 

Myyntijakson aikana voit seurata kokonaismyyntiä sekä myytyjen tuotteiden määrää Kirppari-Kallesta. Jos sinulla ei ole ennestään tunnuksia, luomme ne tuontiajan varauksen yhteydessä ja ne tulevat tekstiviestillä puhelimeesi. 

 

Tuotteiden pakkaaminen, oman kassin merkitseminen ja tuotteiden tuonti

Suosittelemme pakkaamaan tuotteet esimerkiksi Ikean isoon/isoihin kasseihin. Merkitse jokaiseen kassiin oma nimesi.  Aloitusmaksu maksetaan tuotteiden tuonnin yhteydessä, joten siirry kassajonon kautta kassalle luovuttamaan tuotteet ja

maksamaan palvelu. 

 

Myyntijakson aikana ja -jälkeen

Muistathan ilmoittaa viimeistään 3 vrk ennen myyntijakson päättymistä sähköpostitse tai tekstiviestillä -tuletko noutamaan myymättömät vai jätätkö ne jatkokäsittelyyn (jatkokäsittely= lajitellaan tekstiilinkeräykseen sekä hyväntekeväisyyteen). Valitettavasti tuotteita kulkeutuu myyntijakson aikana vääriin myyntipaikkoihin ja joskus tuotteista pääsee putoamaan hintalappu. Käy myyntijaksosi päätteeksi läpi hintalaputtomat-rekki sekä kierrä kirpputorilta muut rekit. 

 

Peruutusehdot ja mahdollisten lisäkustannusten veloitus

Täyspalvelupaketin peruutus tulee tehdä sähköpostitse 7 vrk ennen sovittua tuontiaikaa. Alle 7 vrk ennen tuontia varatut tuontiajat ovat sitovia. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista emme hyvitä aloitusmaksua vaan se tulee laskulla maksettavaksi. Olethan viipymättä yhteydessä tuontiesteen sattuessa sähköpostitse info@lapinkavija.fi Jos emme saa asiakkaalta vastausta jatkokäsittelystä tai myymättömiä ei noudeta myyntijakson päättymisestä seuraavana aukiolopäivänä, pidätämme oikeuden jatkokäsitellä tuotteet kahden vuorokauden kuluttua myyntijakson päättymisestä. Jos emme ole saaneet asiakasta kiinni kuuden vuorokauden jälkeen myyntijakson päättymisestä, siirtyvät myös myyntituotot Lapinkävijän omistukseen kokonaisuudessaan.

 

Vastuuvapautus

Kirpputori Lapinkävijä ei ole vastuussa tuotteiden likaantumisesta, rikkoutumisesta tai näpistystapauksista. Emme ole vastuussa tuotteista myöskään tulipalon, vesivahingon tai muun kirpputorista riippumattoman syyn sattuessa. Asiakkaan tulee huolehtia itse omien tuotteiden vakuuttamisesta.

 

Lapinkävijällä on oikeus hinnoitella asiakkaan tuomat tuotteet oman näkemyksensä mukaan. Myynnin edistämiseksi kirpputorilla on oikeus asettaa myyntihyllyihin parhaaksi näkemänsä alennuksen. Kirpputorilla on oikeus ottaa kuvia myytävistä tuotteista, mainostaa niitä eri medioissa sekä tarvittaessa yksipuolisesti muuttaa sopimusehtoja.

 

Kohtelemme tuotteitasi kuten omiamme ja välitämme myynnistäsi

Varaamme aina ammattitaitoisen hinnoittelijan käsittelemään tuotteesi. Varaamme tarvittavan myyntitilan.

Käytössämme on asiakaskohtainen viivakoodillinen hintalappu, johon lisäämme tuotekuvauksen sekä hinnan. Hinnoittelemme tuotteet pääsääntöisesti käsin, joten tuotekohtainen myynninseuranta ei ole myyntijaksolla mahdollista. Kiinnitämme tarrahintalapun tekstiilikiinnikkeillä, jotta tuotteita ei joutuisi hintalaputtomiksi. Käytämme hälyttimiä sekä lukollisia vitriinejä arvokkaimmissa tuotteissa.

 

Siistimme joka päivä myyntipaikat sekä järjestelemme tuotteita aika-ajoin pitääksemme myyntipaikat mahdollisimman houkuttelevina. Jos suurin osa tuotteista myydään ennen kuin sopimuksessa ilmoitettu myyntiaika on täynnä, henkilökunta voi yhdistellä täyspalvelutuotteita yhteisiin paikkoihin edistääkseen myyntiä.

 

Käytämme myyntipaikoissa kuvaavia tuotetietolappuja sekä seuraamme myyntiä. Reagoimme myyntiin ja tarvittaessa teemme tarvittavia myynninedistämisen toimenpiteitä.